قوه قضاییه | مقابله با سرقت

بازگشت به نوشته‌ها

جلسه‌ای با حضور نمایندگان دستگاه‌ها به ریاست معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تشکیل گردید. مضمون این جلسه پیشگیر و مقابله با سرقت بود. این نشست بنا به بالا بردن و شرکت کردن سایر نهادها برگزار شد. جناب آقای جهانگیر، (معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه) به سهم هر نهاد در رابطه با سرقت اشاره کرد. #ویکی‌پدیا

قوه قضاییه | مقابله با سرقت

آقای جهانگیر:

این مقام قوه قضاییه گفت: سه گروه توی جامعه با موضوع سرقت در ارتباطند. دسته اول اونایی که خودشون مرتکب سرقت میشن، دسته دوم کسایی که توی خرید و فروش اموال مسروقه نقش دارن. دسته سوم مالباخته‌ها هستن که ممکنه شخص یا سازمان دولتی و خصوصی باشند. مهمترین کار در ابتدا اینه که سهم بخش‌های مختلف مشخص بشه. مشخص شدن سهم‌ها در موضوع سرقت صورت می‌گیره. اگه سارق بدونه که نمی‌تونه به راحتی اموال سرقت شده رو بفروشه، عمل جرم براش سخت میشه.
مسئول قوه قضاییه ادامه داد:

در مورد اهمیت هماهنگی بین سازمان زندان‌ها و نیروی انتظامی باید گفت: اگه متهمی که به جرم سرقت توی زندانه آزاد شد، سازمان زندان‌ها باید آزادی وی رو به نیروی انتظامی اطلاع بده. اطلاع چنین موردی باعث میشه تا با هشیاری مامورین، ارتکاب دوباره جرم توسط متهم کاهش پیدا کنه. قانون در پیشگیری از سرقت سهم قابل توجهی داره. البته اینطور هم نیست که تنها با قانون، سرقت کاهش پیدا می‌کنه. با این وجود قانون به عنوان نقش بازدارنده می‌بایست متناسب با جرم باشه. بدونید که قانونِ سنگینِ کم نداریم اما قوانین بخاطر اینکه دائما با ارفاقات مختلف روبه‌رو میشن شرایطی رو فراهم می‌کنن که مورد عنایت قرار نگیرن.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود:

تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط به منظور کاهش سرقت باید وظایف خود رو به درستی انجام بدن. هر دستگاه باید مشخص بشه در خصوص سهمی که داره چقدر از وظایفش رو انجام داده. مثلا برای ساختمان‌هایی که به تعداد کافی پارکینگ ندارن، شهرداری‌ها باید جرائمی رو در نظر بگیرن. کارها باید بر اساس مصوبات شورای شهر باشن. جرائم رو می‌بایست صرف ساختن پارکینگ‌های عمومی در اون مناطق کنه تا خودروهای کمتری در خیابون بمونه. با محیا کردن تعداد مناسب در شهر، خیلی از خودروهای پارک شده در شهر سرقت نمی‌شن.
این مقام قوه قضاییه ادامه داد: اطلاع رسانی و ارتقا آگاهی‌های عمومی برای خودکنترلی بسیار مهمه. صدا و سیما هم باید از ظرفیت خودش در این رابطه استفاده کنه. البته تولید محتوای اون بر عهده معاونت اجتماعی و نیروی انتظامیه. با این کار انواع روش‌های سرقت رو از طربق زندان‌ها، ناجا، و دادگستری‌ها جمع‌آوری و از اون‌ها تولید محتوا صورت می‌گیره. همونطور که در ابتدای انقلاب، کشور با اعتماد به مساجد پیروز شد. امروزه هم میشه از بسیج در تامین امنیت محله‌ها بهره برد.

حفاظت، مراقبت، و امنیت با امین حفاظ میهن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به نوشته‌ها